Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. OK

Hoe werkt het

Wat is een origineel kerstpakket?

Een origineel kerstpakket laat uw medewerkers verrassen. Het bevat artikelen die niet in elk winkelcentrum te koop zijn. Een origineel kerstpakket bevat een assortiment producten die op een leuke manier bij elkaar passen. Een uniek pakket waarmee u ook uw waardering uit kunt drukken. Het maakt uw medewerkers gelukkig en bedankt hun voor de inzet van het afgelopen jaar.

Hoe kunt u uw kerstpakket samenstellen?

Bij Time 4 Gifts zijn er onbeperkte mogelijkheden om uw kerstpakket samen te stellen. Wie van snel en eenvoudig houdt, kiest een standaard kerstpakket via onze website. Wie graag maatwerk wenst kan een afspraak met ons maken, waarbij wij in een persoonlijk gesprek uw wensen inventariseren en op basis daarvan met een gericht en creatief voorstel komen. 

We ontvangen onze klanten graag in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers onze producten kunt bewonderen. Maar mocht u niet zo veel tijd hebben of liever niet willen reizen, dan kunnen we ook telefonisch uw wensen inventariseren. Kortom bij Time 4 Gifts is alles mogelijk.

We hanteren geen ondergrens voor kerstpakketten in onze showroom

Bij Time 4 Gifts willen we alle klanten graag helpen aan een origineel kerstpakket. Dus of u nu één of 10.000 werknemers heeft, bij Time 4 Gifts helpen we u graag. Voor de pakketten op de website is de minimale afname 10 stuks per soort. In onze showroom is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen voor elk aantal.

Een persoonlijke draai aan uw kerstpakket

Wilt u graag een persoonlijk tintje geven aan het kerstpakket? Bij Time4Gifts zien wij het als een uitdaging om voor u een product of assortiment op maat te maken. We hebben ruime ervaring met het printen van een logo, bedrijfsnaam of een originele tekst op producten. Op deze wijze kunt u op een originele manier uw personeelsleden verrassen. 

Een kersttraditie is het uitpakken van de kerstpakketten 

Werknemers zijn vaak al lange tijd nieuwsgierig wat er in hun kerstpakket zal zitten en zullen het kerstpakket dan ook met veel plezier openen om de inhoud te bekijken. De verrassing is het grootst als er originele artikelen of producten in zitten. Door veel mensen wordt het uitpakken van hun kerstpakket als een echte kersttraditie gezien. Bij Time 4 Gifts kunt u kiezen uit diverse verpakkingen (kerstdozen), zodat uw medewerkers veel plezier beleven aan het uitpakken van het pakket.

Levering kerspakketten

We bezorgen de kerstpakketten op een gewenst afleveradres in Nederland. U kunt zelf aangeven op welke datum u de kerstpakketten graag bezorgd wilt hebben. De levertijd van het kerstpakket is afhankelijk van de artikelen en of u nog iets bedrukt wilt hebben. Maar hoe eerder u met ons contact opneemt, hoe meer ruimte we hebben om voor u iets creatiefs te bedenken. Dus neem gerust vandaag nog contact met ons op.

Maak kennis met al onze Time4Gifts websites

Sluit pagina